Petrecere stradală, cu muzică dată la maximum, sancționată de polițiști

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Trei brăileni care ascultau muzică în parcarea unui bloc au fost amendați cu 9.000 de lei, pentru tulburarea ordinii publice și pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. Petrecăreții au fost descoperiți de polițiști după ce au postat pe Facebook mai multe imagini.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 de ani și 37 de ani, au fost găsiți în stare de ebrietate în parcarea unui bloc. Ei au făcut mai multe filme pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Astfel, au fost descoperiți de polițiști.

„Azi-noapte, la ora 23:15, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în mediul online a fost postat un clip video ce conţinea imagini de natură a tulbura liniștea și ordinea publică. Poliţiştii i-au identificat, pe bulevardul Dorobanţilor, pe trei brăileni, cu vârstele cuprinse între 31 şi 37 de ani, care ascultau muzică în parcarea unui bloc, aceştia aflându-se în stare de ebrietate. Cei trei bărbaţi au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 1000 de lei fiecare conform  Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, totodată, fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare şi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here