Percheziţii la RATB. Sunt vizate persoane suspectate că au furat combustibil din patrimoniul regiei

bilet și tarif unic

Percheziţii Peste 20 de percheziţii au loc la mai multe imobile aparţinând Regiei Autonome de Transport Bucureşti dar şi la locuinţele unor persoane suspectate că au furat combustibil din patrimoniul RATB. Suspecții vor fi duși la audieri, la Poliţia Capitalei.

Percheziţiile sunt efectuate la 25 de adrese din Bucureşti, de unde vor fi ridicate 20 de persoane, în baza unor mandate de aducere, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti şi Poliţiei Capitalei.

La acţiune participă 120 de poliţişti de la Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Acesta nu este singurul caz în care combustibilul destinat alimentării mijloacelor de transport în comun să fie furat de diverse persoane. În urmă cu câțiva ani jandarmeria a inițiat o amplă acțiune de depistare a celor ce furau motorină de la RATB. Atunci, jandarmii au prins în flagrant mai multe persoane, angajați și foști angajați ai regiei, care descărcau motorină din rezervoarele autobuzelor în bidoane și canistre. Flagrantul a avut loc chiar la poarta autobazei din militari a regiei. Rezervoarele autobuzelor erau golite în stradă, înainte ca mașinile să intre în garaj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here