Percheziţii la ADP Sector 5. Marian Vanghelie spune că n-a mâncat usturoi

RADET
Marian Vanghelie a ajuns sperietoarea PSD

Marian VangheliePercheziţiile făcute joi dimineaţă în dosarul evaziunii cu un prejudiciu de 35 milioane de lei au vizat şi sediul ADP Sector 5. Primarul Marian Vanghelie s-a spălat pe mâini, spunând că descinderile au în vedere o problemă economică a unor companii care lucrează cu primăriile.

Întrebat cum comentează faptul că anchetatorii au făcut percheziţii şi la Administraţia Domeniului Public Sector 5, Marian Vanghelie a mai spus că anchetatorii sunt interesaţi de documentaţiile unor contracte: „Înţeleg că sunt anumite companii, un fel de percheziţii prin care se caută anumite companii care ar fi eludat statul, nu primăria este verificată. Sunt interesaţi strict de documentaţii ca să se vadă contractele şi sumele, ce şi cât au încasat, la ce dată s-au plătit dări la stat şi dacă s-au plătit. Este o problemă strict economică a unor companii care lucrează în Bucureşti, în ţară, companii care au câştigat licitaţii”. Primarul Sectorului 5 a ţinut să precizeze că în instituţia condusă de el nu se vor găsi contracte cu sume mărite prin acte adiţionale încheiate în condiţii suspecte.

Anchetatorii au făcut, joi, 105 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Bacău, Braşov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu Mare, Teleorman şi Vâlcea, la domiciliile unor suspecţi şi sediile unor firme din domeniul construcţiilor. În urma percheziţiilor de joi ar urma să fie duse la audieri 65 de persoane.

În acest dosar, 43 de persoane sunt urmărite penal în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here