OUG 114 lovește în „cartofori”. Casele de pariuri comisionează depunerile

OUG 114 lovește în „cartofori”

OUG 114 lovește în „cartofori”, și asta pentru că unele case de pariuri din România, tocmai au anunțat că de astăzi, vor percepe un comision de administrare din depuneri de circa 2%.

Jale mare printre cei care trăiesc din pariuri și lucrează pe brânzi câte 8-10 ore la casele de pariuri, căutând formule câștigătoare, combinații și altele doar, doar or scoate și ei de o nouă mașină second hand.

S-a dus visul ala cu biletul de pariuri de un leu din care să scoți, dacă-ți ies toate ca la loto, cel puțin 100.000 de lei, pentru că de azi înainte aceștia trebuie să împartă banii depuși cu statul. Statul e ala care vrea 2 lei din 100 de lei depusă pentru a-ți da voie să te bucuri în continuare de ceilalți 98 de lei pe care-i vei pierde la pariuri.

„Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, intrate în vigoare la începutul acestui an, vom introduce începând cu 20.03.2019 un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere. Facem zilnic eforturi să găsești la noi cea mai bună ofertă de pe piață și sperăm să marchezi cât mai multe bilete și poturi câștigătoare în acest Super2019 plin de evenimente în care te poți bucura de pasiunea, informația și inspirația ta”, se arată într-un anunț trimis de către cei de la Superbet către clienții lor.

Alte case de pariuri care desfășoară activități în România, și-au atenționat clienții că doar își reînnoiesc termenii și condițiile, iar cei care au conturi la ei ar face bine să le citească înainte să își dea acceptul.

Cu toate acestea, ce pare că, din nou, o altă industrie este lovită de OUG 114/2008, scumpind și mai mult viața românilor, exact inversul a ceea ce promitea Dragnea și PSD prin programul de guvernare din 2016.

Dar nu vă panicați! Chiar dacă se va retrage de tot OUG 114, efectele ei vor rămâne, taxele acestea, scumpirile din industria telecom, financiar bancară și altele vor rămâne! Asta pentru că ați pariat câștigator pe PSD, numai că tot ați pierdut!

LĂSAȚI UN MESAJ

*