Orban zguduie PNL: Şi-a dat DEMISIA!

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, demisia din grupul parlamentar liberal.

Mai mulți parlamentari liberali au anunțat în ultima perioadă că îl vor urma pe Orban într-un alt partid, dacă acesta va părăsi PNL.

Atac la Iohannis

Ludovic Orban a acuzat că actuala conducere PNL a luat decizii iraționale, impuse de Klaus Iohannis, care au condus la căderea Guvernului, ruperea coaliției majoritare cu USR și prăbușirea partidului în sondajele de opinie. Pentru salvarea liberalismului autentic, este nevoie de o nouă forță politică de continuare a doctrinei lăsată moștenire de Brătieni, a mai apreciat acesta.

Orban e membru PNL din 1990.

CITEŞTE ŞI: Iohannis, făcut praf de Orban: Ambiţia bolnavă de a controla!

A condus Partidul Național între 2017 și 2021 și a ocupat funcția de prim-ministru între 4 noiembrie 2019 și 7 decembrie 2020.

Obligaţiile asumate în campania electorală

„Obligatia morala pe care o am fata de cetatenii romani care au avut incredere in mine si PNL este de a-mi respecta angajamentele luate in campania electorala. Ma despart, sper eu temporar, fata de colegii mei din PNL. Ce s-a intamplat in 4 luni depaseste orice imaginatie. Atatea decizii inepte nu mi-a fost dat sa vad intr-o perioada atat de scurta de timp. S-a creat o criza politica artificial din motive neintelese de cetateni, a fost facut praf PNL, a fost facuta praf coalitia si in plina criza pandemica si economica practic cetateanul roman a fost lasat fara Guvern in capacitate deplina de exercitiu. Nu accept sa sufar o operatie de lobotomie. Doar lobotomizat as putea sta partas, complice, la acest atentat asupra interesului national”, a declarat Orban, în Camera Deputaților.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here