Orban şi alţi 16 parlamentari au DEMISIONAT din PNL: O familie nu se poate intemeia decat intre doi oameni care se iubesc!

Mutări de ultimă oră în PNL. Cei 17 parlamentari din tabăra Orban au decis să demisioneze din partid, după alianța cu PSD. Ieri, Ludovic Orban a anunțat că demisionează din PNL și își face alt partid.

„Am așteptat să se schimbe deciziile. Dar nu s-a întâmplat nimic. Ne-am depus astăzi demisiile. Conducerea PNL și cei care au decis alianța cu PSD greșesc. Politica este o chestiune de încredere și în ceea ce ne privește, nu ne permitem să pierdem încrederea. Al doilea motiv pentru care mi-am depus demisia, e o dovada de lașitate. Sunt unii care promit să lupte, dar când se iau decizii. E greu să faci politică, să schimbi administrația și să faci reforme profunde. Văzând câtă frică de răspundere și câtă lașitate există am decis să demisionez”, a declarat Violeta Alexandru.

Lista celor care au demisionat din PNL

Ludovic Orban – oficializat in plen

 1. Luminița Barcari
 2. Alexandru Kocsis – oficial
 3. Ion Ştefan
 4. Ionel Dancă – oficial
 5. Constantin Şovăială
 6. George Ionescu
 7. Bogdan Bola
 8. Claudiu-Martin Chira
 9. Nicolae Giugea
 10. Antonel Tănase
 11. Gabriel Plăiașu
 12. Violeta Alexandru
 13. Adrian Miuțescu
  Senatori
 14. Ovidiu Florean
 15. Adrian Oros
 16. Ion Iordache

Discurs

Fostul președinte PNL Ludovic Orban a declarat marți, într-o conferință de presă la sediul central al partidului alături de parlamentari liberali care-și dau demisia din partid, că regulile care funcționează acum în partid sunt „minciuna, hotia, tradarea, prostia, lasitatea, slugarnicia, lenea, lipsa de asumare politica”.

CITEŞTE ŞI: Orban dă de pământ cu Cîţu: Îşi merită soarta, o uneală, un biet pion

„Azi e pentru mine o zi cruciala, o zi in care pur si simplu am fost obligat sa parasesc partidul in care mi-am petrecut toata viata matura. Este o decizie pe care o iau cu o mare greutate, pentru ca in PNL am cei mai multi prieteni, alaturi de care am luptat umar la umar, alaturi de care am suferit, alaturi de care am luptat cu ciuma rosie. Am fost obligat sa aleg intre a fi loial PNL si a fi loial cetatenilor romani care ne-au acordat increderea si si-au pus sperantele in noi de-a lungul tuturor scrutinelor electorale. Am luat aceasta decizie pentru ca societatea, relatiile interumane, nu pot sa se bazeze decat pe valori, pe principii, care permit oamenilor sa se asocieze, sa comunice, sa se respecte unul pe celalalt. O familie nu se poate intemeia decat intre doi oameni care se iubesc si au incredere unul in celalalt. Politica este de fapt morala, politica devine imorala cand e facuta de oameni imorali. Aproape toate lucrurile in care cred nu se mai regasesc azi in PNL. Din pacate, incetul cu incetul si-au facut loc toate lucrurile pe care le detest – minciuna, hotia, tradarea, prostia, lasitatea, slugarnicia, lenea, lipsa de asumare politica, astea sunt regulile pe care se bazeaza ‘gasca demolatoare'”, a declarat Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here