Orban nu se lasă: O vrea demisă pe Renate Weber

Renate Weber
FOTO: Parlamentul European

Conducerile TVR, SRR și CNA ar putea fi schimbați din funcție. Ludovic Orban și Anca Dragu au decis să convoce ședință a camerelor reunite, în care urmează să se discute rapoartele de activitate a conducerilor.

„Am stabilit cu doamna președinte al Senatului să convocăm biroul camerelor reunite, pentru a convoca plenul celor două camere, la o dată pe care o vom conveni la o dată ulterioară. Printre punctele care vor fi pe masa plenului se află rapoartele TVR și de la Radio, dar și audierea candidaților pentru CNA. Dacă va fi finalizat de comisiile juridice și raportul cu privire la solicitarea de demitere a Avocatului Poporului, de asemena și raportul CNA. Se știe că respingerea raportului duce la pierderea funcției de președinte al CNA”, a declarat Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI: Cîţu vrea s-o dea afară pe Renate Weber: Este momentul unui reset!

Ce spune de Voiculescu

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii sunt nemultumiti de activitatea lui Vlad Voiculescu, dar că decizia mentinerii sau schimbarii unui ministru revine partidului care l-a propus. Pe de alta parte, se poate ajunge la schimbarea lui Voiculescu daca acesta nu demonstreaza o „imbunatatire semnificativa” a activitatii, prin decizia premierului de demitere a ministrului

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.