Oprescu a făcut licitație fulger de 1,5 milioane de euro la ZOO

Tot mai mulți directori a lui Oprescu sunt vizați de anchete

Gradina Zoo BucurestiPrimăria Municipiului București, condusă de Sorin Oprescu, a angajat fulger, contra a 5,6 milioane de lei, fără TVA,  un consorțiu de firme care să elaboreze un  proiect pentru extinderea Grădinii Zoologice din Băneasa.

Conform anunțului de licitație, contractul prevede:

– determinarea, prezentarea și proiectarea generală a zonelor și a habitatelor propuse a fi create în cadrul Bioparcului prin raportare la specificul zonei și a animalelor incluse, la planului de vegetație adaptată pentru zona propusă.

– descrierea și proiectarea generală a planului de circulație a vizitatorilor și personalului.

– descrierea și proiectarea generală a zonelor de intrare – ieșire prin identificarea, descrierea și proiectarea tuturor elementelor componente și a parcării.

– identificarea, prezentarea și proiectarea generală a facilităților pentru vizitatori – construcții și zone destinate vizitatorilor și a zonelor administrative.

– elaborarea Planului Colecției de Animale – identificarea și prezentarea animalelor din punct de vedere al comportamentul social al animalului, adaptabilitatea acestuia la mediul amplasamentului, și conservarea speciilor care vor fi incluse în cadrul Bioparcului.

Licitația restrânsă accelerată, organizată de Administrația Grădina Zoologică, a fost câștigată de asocierea formată din CMS International INC, Wilmotte& Associes, Maguari–One Zoo Consultans.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. delavrancea a comentat: din wiiikedpa:Daniel Constantin are o datorie personală de aproape 300.000 de euro față de Dan Voiculescu. Ministerul Agriculturii, aflat sub conducerea lui Daniel Constantin, este een litigiu cu grupul GRIVCO, controlat de Voiculescu, acuze2nd un prejudiciu de 60 de milioane de euro, een urma privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Voiculescu a fost trimis in judecată een decembrie 2008, een dosarul privind privatizarea ICA, companie de stat achiziționată de Voiculescu de la stat după ce a fost subevaluată cu peste 60 de milioane de euro. Astfel, Constantin este suspectat de a fi fost numit ministru doar pentru a-i eliminalol.sa-mi bat piciorul.ce ministri pune Ponta 0 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here