One United Properties acuză asociațiile controlate de Nicușor Dan că au deschis procese „cu rea credință”

One United Properties, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața rezidențială, neagă faptul că ar fi încheiat înțelegeri secrete cu Nicușor Dan, pentru ca asociațiile deținute de acesta să renunțe la acțiunile în instanță. Compania a transmis că va câștiga în instanță procesele deschise cu „rea credință” de asociațiile controlate de candidatul USR, PLUS și PNL la Primăria Capitalei.

„One United Properties, lider al pieței rezidențiale locale, deținut integral de investitori români, raportat la afirmațiile false apărute recent în spațiul public, potrivit cărora ar exista o înțelegere cu Dl. Nicușor Dan, candidat la Primăria Municipiului București, în scopul soluționării seriei de litigii înaintate în fața instanțelor de judecată de asociațiile controlate de acesta, dorește să își precizeze în mod ferm poziția, negând existența oricărei înțelegeri de orice natura cu Dl. Nicușor Dan.

Încă de la înființare am respectat principiile legalității și transparenței în modalitatea în care această companie s-a dezvoltat și a activat în mediul de afaceri din România.

Așa după cum se poate lesne observa prin simpla studiere a portalului instanțelor de judecată, One United Properties continuă cu perseverență să apere legalitatea tuturor actelor administrative atacate cu rea credință de asociațiile controlate de Dl. Nicușor Dan. In acest sens, până în prezent în toate cauzele în care instanța s-a pronunțat (două decizii definitive și doua decizii pe fond) asociațiile conduse de Dl. Nicușor Dan au pierdut, fiind stabilite în fiecare caz despăgubiri, prin plata cheltuielilor de judecată. One United Properties consideră că este doar o chestiune de timp până când și celelalte litigii vor fi soluționate favorabil în mod definitiv.

One United Properties dorește să se delimiteze de vehicularea acestor informații în contextul luptei electorale, aspectele litigioase între grupul One United Properties și asociațiile controlate de Dl. Nicușor Dan urmând a se soluționa conform legii, în fața instanțelor de judecată competente, și nu în spațiul public”, transmite One United Properties.

Reacția One United Properties vine după o declarația a lui Traian Băsescu și după ce Dana Budeanu a publicat imagini în care susține că Nicușor Dan apare cu un reprezentant al companiei Sud Rezidențial.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu l-a întrebat public pe Nicușor Dan ce a făcut în birourile One United. „Vreau să ne spună Nicușor Dan, până mâine seară, când l-a vizitat pe directorul de la One Properties și care a fost prețul înțelegerii. Cum s-au înțeles ca Nicușor Dan să-și retragă acțiunea? Îi dau termen până mâine seară”, a declarat Traian Băsescu joi seara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.