Percheziţii la casa lui Nuţu Cămătaru, după ce o maimuță fost capturată în Sectorul 5. Alte două primate și o cămilă, găsite

O maimuta a fost capturata in Sectorul 5 al capitalei
sursa: Digi24

Polițiștii bucureşteni efectuează la această oră percheziții la domiciliul lui Nuțu Cămătaru, în dosarul penal deschis după ce o maimuță a fost capturată, pe 11 septembrie, în Sectorul 5. La percheziții au fost găsite alte două maimuţe şi o cămilă.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector”, informează Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

Percheziţia este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. La această activitate participă și reprezentanți ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și Gărzii de Mediu.

Maimuță, capturată în Sectorul 5

Jandarmii bucureșteni au fost înștiințați, pe 11 septembrie, în urma unui apel la 112, despre prezența unei maimuțe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei. Capturarea ei a fost făcută de medicul veterinar Ovidiu Roșu.

Ulterior, maimuța a fost dusă la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem apentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here