luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO angajată de la Protecţia Copilului acuzată că a vândut un bebeluş...

O angajată de la Protecţia Copilului acuzată că a vândut un bebeluş cu 10.000 de euro

-

A izbucnit un scandal de proporții la Protecția Copilului Sector 4. O angajată a fost acuzată că ar fi „vândut un copil” pe 10.000 de euro. Un fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție a cerut intervenția ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în acest caz.

Cum ar fi fost „vândut” un copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fost vicepreședinte Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, susține că angajata de la Sectorul 4 ar fi vândut pentru 10.000 de euro un bebeluș unei familii înstărite din județul Ilfov.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4 a confirmat, marți, că se află în desfășurare o anchetă penală care vizează o angajată a instituției care ar fi „vândut” un bebeluș.

Sancţionată cu diminuarea salariului

De asemenea, reprezentanții DGASPC Sector 4 au transmis că angajata vizată de această acuzație a fost mutată pe o funcție inferioară în cadrul unui serviciu fără activități ce presupun contactul cu copiii și a fost sancționată disciplinar, prin diminuarea drepturilor salariale cu 15 %, pe o perioadă de șase luni.

„Ulterior datei la care instanța se va pronunța asupra vinovăției sau nevinovăției persoanei cercetate, D.G.A.S.P.C. Sector 4 va aplica măsurile legale care se impun în funcție de modul de soluționare a dosarului", mai arată instituția.

„Conducerea D.G.A.S.P.C. Sector 4 acționează cu fermitate și condamnă orice asemenea incidente în care ar putea fi implicați angajați ai sistemului de protecție socială. În acest sens, precizăm că în momentul în care există o suspiciune asupra unor încălcări ale legii, conducerea instituției se asigură că faptele sunt semnalate de îndată instituțiilor competente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...