Nicuşor Dan, huiduit când promitea căldură şi apă caldă

Nicușor Dan

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a mers astăzi pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor la mai multe șantiere.

În timpul conferinței de presă unii bucureșteni care se aflau în autoturisme în coloană au început să-l huidie pe edil.

A cerut bani de la Guvern

Nicușor Dan vine însă cu vești bune pentru bucureștenii abonați la sistemul local de termoficare. Dan spune că a cerut de la guvern bani pentru ca o parte din subvenția pe care primăria ar trebui să o plătească pentru ca bucureștenii să nu plătească tarife mai mari să fie achitată din bani de la Guvernul României.

CITEŞTE ŞI: Nicuşor Dan ar putea pierde orice putere în Capitală! Un lider PNL ameninţă cu demisia din cauza PSD!

„A existat o solicitare ieri către toate prefecturile prin MAI. În urma acelei discuții, fiecare dintre primării a cerut necesarul acoperirii subvențiilor. Am solicitat diferența de subvenție care rezultă din prețul de 380 de lei azi față de 195 de lei anul trecut prețul de producție. Am făcut o diferență între subvenția pe care ar trebui să o plătească primăria și subvenția pe care o plăteam anul trecut. Am cerut 920 de milioane de lei. Ceea ce bucureștenii trebuie să știe e că prețul pe care ei îl plătesc e stabilit prin hotărâre de consiliu general e de 164 de lei. O să vedem dacă la finele lunii modificăm și modificarea se aplică din ianuarie”, a declarat Nicușor Dan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here