Nicuşor Dan, dat din nou în judecată: A fost o decizie politică!

Nicusor Dan

Gabriela Szabo a deschis al doilea proces împotriva lui Nicușor Dan, după ordinul semnat de primarul Capitalei, prin care fosta sportivă a fost îndepărtată de la conducerea CSM București.

CITEŞTE ŞI: Mizerie cruntă în Parcul Cişmigiu, gestionat de Nicuşor Dan! Prefectul s-a dus peste el

Szabo contestă legalitatea documentului, reproșându-i actualului primar că a acționat influențat de anumiți oameni din interiorul CSM București.

Gabriela Szabo a pornit al doilea proces în instanță, pe motiv că mutarea de la Clubul Sportiv Municipal București din funcția de conducere pe care o ocupa până în urmă cu aproximativ o lună și jumătate a fost una politică, dat fiind faptul că toate evaluările din 2017, de când ocupa această funcție și până acum, erau unele pozitive.

Ar putea reveni în funcţie

Pe de altă parte, este un proces care ar putea să o readucă în funcția respectivă, dat fiind faptul că instanța ar trebui să hotărască dacă decizia primarului general al Capitalei a fost una corectă sau dacă a fost una neîntemeiată.

În plus, sportiva mai are un proces pe rol împotriva primarului general, un proces deschis imediat după această mutare, după ce edilul Bucureştiului a postat pe o rețea de socializare că Gabriela Szabo ar fi avut un management defectuos și că ar fi avut mai multe situații conflictuale cu angajații acestui club sportiv.

Sportiva susține că, de fapt, nici până în acest moment nu a existat o discuție între primarul general și aceasta, pentru a-i oferi ocazia să se apere sau pentru a-și susține punctul de vedere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here