luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăSubiecte fierbințiNiculaie Bădălău se lasă de politică: A fost cumplit de greu în...

Niculaie Bădălău se lasă de politică: A fost cumplit de greu în arest!

-

Fostul lider PSD Niculae Bădălău a anunțat marți 14 martie 2023, în fața secției de Poliție la care a mers pentru controlul judiciar, că nu va mai face niciodată politică.

CITEŞTE ŞI: Lovitură pentru Niculae Bădălău

„Am încredere în judecători, nu în justiție. Nu știu cum e dosarul, eu mă consider nevinovat. Știu că, probabil, și regret anumite vorbe, dar rețineți contextul: eram pe o baltă, la pește, era weekend și, câteodată, la pește și în weekend poți să vorbești anumite lucruri fără să ai un control strict.

Am văzut că foarte multă lume, foarte mulți oameni au fost supărați de context și de modalitatea mea de a spune lucruri. Din păcate, mai și greșim atunci când suntem extrem de relaxați și probabil în weekend într-o astfel de stare. Eu cred că cei care vor decide sunt judecătorii”, a declarat Bădălău.

Fostul baron PSD a declarat că acuzațiile procurorilor „sunt povești”.„Înregistrările sunt compilații. Am făcut lucruri bune, niciodată nu am ascuns telefonul, tot timpul l-am avut cu mine. (…) Nu putea Dan Păsat (denunțătorul) să atribuie contractele, era o comisie de licitație. Asta e o poveste că dânsul putea. M-a denunțat că să scape de alte dosare, probabil, și caracterul, obiceiurile lui”, a mai declarat Bădălău, care a spus că nu va mai face niciodată politică.

„Îmi doresc liniște acum. A fost cumplit de greu în arest, m-am simțit vinovat pentru familie. Probabil am greșit. Dacă Dumnezeu mi-a dat palmă asta, nu mai am ce caută în politică sau în funcții administrative”, a mai declarat fostul baron PSD.

Acuzaţii

Niculae Bădălău este acuzat de procurorii anticorupție că i-ar fi oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice, pentru a-și ajuta ginerele. La acea vreme era vicepreşedinte al Autorităţii de audit, a Curții de Conturi, funcție din care a fost revocat în decembrie.Măsura controlului judiciar vine cu mai multe interdicții pentru fostul ministru si senator. Nu are voie să părăsească țara si nici să ia legătura cu Elena Matache – complicea sa, ori cu Dan Păsat, denunțătorul său. De asemenea, este obligat să se prezinte ori de câte ori este chemat de oamenii legii.Complicea lui Niculae Bădălău, Elena Matache, aflată în arest la domiciliu, a fost plasată, de asemenea, sub control judiciar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...