Mazăre decis să iasă din închisoare! La ce a apelat

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre încearcă din nou să scape de pușcărie!

El a făcut o contestație în anulare care va fi judecată vineri, pe 25 iunie, la Curtea de Apel București.

În mai 2019, Radu Mazăre a fost adus sub escortă în România, fiind extrădat din Madagascar, pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

CITEȘTE ȘI: Prietenul lui Radu Mazăre s-a predat în Italia! Execută condamnarea la domiciliu, în timp ce autoritățile se chinuie cu extrădarea

Mazăre a mai apelat la o cale extraordinară de atac și anul trecut, însă fără sorți de izbândă.

Ce crede Mazăre

Radu Mazăre a declarat în sala de judecată că a fost extrădat din Madagascar pentru a fi prezentat în România „ca un trofeu” înainte de alegeri, iar predarea sa autorităţilor române a fost „frauduloasă”.

„Sigur că numele meu e şi notoriu şi controversat. De-a lungul carierei m-am străduit să fac lucruri bune şi să-i ajut pe mulţi. Aducerea mea s-a făcut înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca pe un trofeu. Acolo fiind (în Madagascar – n.r.), s-au făcut presiuni în fiecare zi asupra mea pentru a semna că sunt de acord să renunţ la legea din Madagascar. Eu am cerut să fiu prezentat în faţa unui judecător. (…) A început ca o procedură de extrădare legală şi a sfârşit ca o predare frauduloasă. Scopul este evident. Am văzut o corespondenţă a Interpol şi am văzut că cei de acolo se grăbeau să mă predea fără a fi prezent în faţa unui judecător”, a spus Mazăre.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here