Mama fetiţei găsită moartă în Capitală, reţinută în Spania

Mama fetiței găsită moartă într-un bloc din Sectorul 4, într-un sac ascuns în lada unei canapele, a fost reținută în Spania.

CITEŞTE ŞI: ITALIA. O româncă e acuzată de complicitate de uciderea unui doctor. Crima a fost pusă la cale de fiul medicului

Femeia a fost ridicată de polițiști și urmează să fie interogată. Concubinul femeii este de negăsit. Cei doi ar fi ieșit din țară pe cale rutieră în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

Ce spune Poliţia

„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză”, se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.