Irlandezul care a spart Casa Poporului nu era doar beat, ci şi drogat! Procurorii au decis să-l lase liber

Cetățeanul irlandez care a intrat, duminică noaptea, în clădirea Palatului Parlamentului, crezând că este hotel, a consumat pe lângă cantități mari de alcool și cocaină.

Procurorii au decis eliberarea irlandezului, fără să mai ceară măsuri suplimentare, cum ar fi control judiciar. Mandatul de reţinere îi expiră în jurul orei 17.00.

Un bărbat a intrat duminică noapte în sediul Parlamentului după ce a sărit gardul și a spart un geam.

Distrugere şi violarea sediului profesional

Bărbatul, care ar fi consumat alcool, a fost prins de jandarmi și apoi preluat de polițiștii Secției 17 din București. El este cercetat pentru distrugere și violarea sediului profesional.

CITEŞTE ŞI: Irlandezul care a spart Casa Poporului a fost REŢINUT!

În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, în sarcina numitului Coomins Richard Thomas, a fost reținută următoarea situație de fapt:

La data de 26.12.2021, în jurul orei 03:12, acesta a fost semnalat în Piața Francofoniei, după care s-a deplasat către Bd. Libertății.

La scurt timp, a sărit gardul Palatului Parlamentului și s-a deplasat către clădire.

Prins de SPP

Ulterior, a escaladat balconul exterior aflat la o înălțime de aproximativ 2 metri și a spart geamul exterior din casa scării corpului B1.

Imediat, a fost reperat de lucrătorii SPP, care l-au imobilizat și au anunțat Poliția.

În urma efectuării cercetării la fața locului, cât și a controlului corporal al numitului Coomins Richard Thomas, nu a fost identificat vreun obiect care să fi fost folosit la spargerea geamului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here