Irlandezul care a spart Casa Poporului a fost REŢINUT!

Un cetățean irlandez în stare de ebrietate a spart un geam şi a pătruns în clădirea Parlamentului. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Un cetăţean irlandez aflat în stare de ebrietate a intrat în clădirea Palatului Parlamentului, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigură paza instituţiei.

CITEŞTE ŞI: George Simion a reacţionat după ce Parlamentul a fost spart de hoţi: Se pare că cei din coaliția de guvernare s-au întors mai repede la birouri!

Un bărbat a intrat noaptea trecută în sediul Parlamentului. Individul ar fi pătruns în curte după ce a sărit gardul. Ulterior, a spart un geam şi a pătruns în Palatul Parlamentului. Acolo l-au găsit polițiștii. L-au dus la Secția 17 pentru audieri, pe individul aflat în stare de ebrietate. Potrivit unor surse, bărbatul este cetățean irlandez. Venise de la o petrecere și a crezut că Palatul Parlamentului e hotelul în care era cazat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 face cercetări, pentru a stabili cum a fost posibil acest incident.

Ce spune Poliţia

„În dimineaţa de 27 decembrie, în jurul orei 4,00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire”, a informat Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie.

În prezent, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here