Iohannis, pe punctul să piardă funcţia de preşedinte! Ce mutare face AUR

AUR demarează procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, a anunțat luni George Simion. „Vom merge până la capăt”, a pus copreședintele AUR.

AUR a demarat procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, după ce PSD a anunțat că nu va vota Guvernul Ciucă, iar eșecul învestirii noului guvern a devenit cert încă dinainte de vot, în condițiile în care nici USR nu va da un vot pro.

Căderea demnităţii preşedintelui

„Ce trebuie să înțelegem astăzi e că demersul nu e un moft, l-am avertizat când am fost la Cotroceni că dacă va nominaliza iar un guvern fără șanse, e datoria noastră să îl demitem. E deja o datorie. Nu e o mișcare de joc politic, de marketing, e o responsabilitate pe care nu au fost în stare să și-o asume alții. Domnul președinte Klaus Iohannis a încălat în nenumărate ori Constituția în rarele ocazii în care a fost prezent în țară, pentru că după cum știți în mare parte din ani a fost absent.

CITEŞTE ŞI: Orban, atac la Iohannis: A luat-o complet razna, parcă a uitat că este președintele României

A trădat poziția de președinte, a făcut-o să pară una de bășcălie. A ajuns în folclorul urban cu această poziție. Căderea demnității unui președinte înseamnă căderea demnității unui stat. Noi avem nevoie de un stat puternic, nu de un stat eșuat. Luați în serios demersul nostru. Parlamentarii celorlalte partide sunt rugați să ia în serios demersul nostru și să facă ceea ce trebuia să facem de mult, să îl suspendăm pe Klaus Iohannis”, a declarat Claudiu Târziu.

AUR a lansat şi o pagină pentru a strânge semnături pentru demiterea preşedintelui Iohannis: www.josiohannis.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here