Iohannis, luat la rost de Ciolacu: Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Costineşti, după ce declarase în discursul susţinut în faţa tinerilor din TSD că preşedintele Klaus Iohannis nu îi iubeşte pe cei din PSD, că a spus un adevăr.

CITEŞTE ŞI: Iohannis, consultări FULGER cu Joe Biden

„Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a mai spus liderul PSD.

„Am spus un adevăr. Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a spus Ciolacu, despre afirmaţia din discursul susţinut la Şcoala de Vară a TSD.
La afirmaţia presei că preşedintele a băgat PSD la guvernare, preşedintele PSD a răspuns: „Domnul preşedinte l-a desemnat pe domnul Nicolae Ciucă premier şi a creat o majoritate. Aşa scrie la Constituţie”.

Şcoala de vară A TSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu declarase, la Şcoala de Vară a TSD, despre România Educată, că alături de colegii lui din Parlament, o să se implice pentru a aduce îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite.

El a ţinut să precizeze că nu este important proiectul şi a făcut aluzie la preşedintele Klaus Iohannis, iniţiatorul România Educată, spunând că „nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul şi nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here