Iohannis, făcut praf la Parada de 1 Decembrie!

Un banner cu mesaj critic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a cooptării PSD la guvernare a fost afişat de câţiva dintre cei veniţi să asiste la parada de Ziua Naţională, de la Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: George Simion, invitație pentru Klaus Iohannis: „Mai degrabă vine în Alba Iulia să joace golf, decât să fie la Ziua Naţională”

Bannerul a fost afișat de către cei de la Geeks for Democracy și, conform imaginilor postate pe Facebook de Marian Rădună, jandarmii au venit în zonă și le-au cerut să îndepărteze banner-ul. Pentru că aceștia au refuzat, jandarmii i-au amendat.

Jandarmii au dat amenzi

„Jandarmii mi-au zis că voi primi amenda maximă, deși nu înțeleg de ce. Vom vedea care este motivarea legală”, a spus Rădună.

Bannerul afişat de câţiva dintre cei care asistă la parada militară organizată la Arcul de Triumf conţine mesajul „Iliescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul”,potrivit imaginilor de la eveniment.

Pânza pe care este inscripţionat mesajul a fost întinsă pe gardurile metalize care limitează accesul publicului către bulevardul pe care se defăşoară parada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here