Incediu devastator lângă București. Intervenție dificilă a pompierilor

Incendiu; Foto sursa:12019/Pixabay.com
Incendiu; Foto sursa:12019/Pixabay.com

Un incendiu s-a produs duminică dimineața în curtea unei firme unde sunt depozitate frigidere din localitatea Popești-Leordeni. Flăcările sunt foarte puternice fiind pericol să se extindă.

Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, populația fiind avertizată să ocolească zona. „Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție”, se arată în mesaj.

Flăcările au  peste 5-6 metri și au afectat  halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăți, a comunicat ISU București-Ilfov.

Pompierii de la ISU București-Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu produs la stive de frigidere depozitate în curtea unei firme din Popeștti-Leordeni, la intersecția Șoselei de Centură cu Șoseaua Oltniței.

„Se alimentează de la 2 km distanță”

20 de autospeciale de stingere intervin, iar alte 4 vin spre locul incendiului, potrivit stiripesurse.ro.

Suprafața afectată este de peste 3.000 de metri pătrați. Nu sunt persoane rănite.

Intervenția este dificilă deoarece în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă. „Se alimentează de la 2 km distanță”, spun pompierii.

”În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimenteaza de la 2 km distanţă. Aceasta este e fapt cea mai mare problemă a intervenţiei. Pe unele porţiuni ale halei, incendiul a fost localizat şi flăcările au o intensitate mai redusă, dar în zona din curtea interioară unde sunt aceste stive înalte incendiul are o manifestare foarte puternică, flăcările au peste şase metri înălţime. Important este că până în acest moment nu sunt persoane rănite”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here