Înalt reprezentant al Guvernului Ciucă, găsit mort într-un hotel din Mamaia

Claudiu Bejan. Sursa foto: ziuaconstanta.ro
Claudiu Bejan. Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Un înalt oficial al Guvernului a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mamaia. Claudiu Bejan, care era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului, avea 54 de ani.

El a fost descoperit mort la prânz într-un hotel de pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Poliţiştii Secţiei 1, veniți la locul tragediei, au constatat că trupul bărbatului nu avea urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru autopsie.

A fost deschis şi un dosar penal, iar polițiștii de la Investigații Criminale nu iau în calcul o moarte suspectă, potrivit stirileprotv.ro.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Constanţa.

Claudiu Bejan era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului. El a fost chestor de poliţie şi directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here