George Simion, prins cu o minciună URIAŞĂ: Nici nu-l cunoaşte!

Profesorul Herman Berkovits, medicul şi prietenul lui Benjamin Netanyahu, reacționează la informația lansată de George Simion, cu privire la o viitoare întâlnire între liderul AUR și fostul premier israelian.

CITEŞTE ŞI: George Simion, lovitură pentru contestatari: Cu cine se va întâlni

„Am vorbit cu Benjamin Netanyahu și nici vorbă de o întâlnire, nici nu-l cunoaște și până acum toate sau majoritatea întâlnirilor între personalități din România și Benjamin Natanyahu s-au făcut prin intermediul meu sau prin ajutorul meu. Așa că pot să vă spun sigur că nu este programată nicio întâlnire”, a declarat Herman Berkovits, pentru stiripesurse.ro.

A spus că are întâlnire cu Netanyahu

George Simion a susținut la România TV că demersurile împotriva partidului său, care a ajuns să fie acuzat că e antisemit, sunt pur politice și rău intenționate. Simion spune că are prieteni evrei și a afirmă că are o întâlnire stabilită cu fostul premier al Israelului.

„Nu ne intimideaza pe noi, pot sa scrie cat vor. Acum cauta ONG-uri sa ne faca reclamatii, ne parasc la Bruxelles. Ii anunt ca familia europeana din care facem parte contine si partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am si stabilit o intalnire, in luna aprilie, nu am stabilit inca data exacta. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declaratie a fost interpretata gresit”, a declarat liderul AUR la emisiunea Punctul Culminant.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here