George Simion aruncă BOMBA despre candidatura la Prezidenţiale

AUR se află în plină pre-campanie pentru alegerile prezidențiale, a declarat George Simion într-o intervenție televizată, exprimându-și certitudinea că partidul pe care îl conduce va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale din anul 2024.

„Este cât se poate de evident că acum este o pre-campanie pentru prezidențiale. Noi strângem semnături pentru a-l da jos pas cu pas. Strângem semnături pentru a pune presiune pe parlamentari să semneze demersurile pentru suspendarea lui Klaus Iohannis şi să voteze.

Am mai multe confirmări de la parlamentari PNL şi PSD care vor vota demiterea lui Klaus Iohannis şi odată ce se va ajunge la referendum va fi demis prin vot de către români, pentru că nu trebuie să așteptam anul 2024 pentru a scăpa de primul turist al ţării.

CITEŞTE ŞI: George Simion:„Cei care m-au murdărit sunt de la USR și cică noi suntem extremiști”

Un parlamentar PNL a şi semnat. Am fost în Ţara Făgărașului, iar Dumitru Flucuş a semnat pentru inițierea suspendării.

Planul este să punem presiune pe parlamentari şi pe actualele forţe politice şi să obținem un vor în parlamentul României, 50+1 ne sunt necesari. O să vedem ce se va întâmpla cu actuala coaliţie”, a declarat George Simion, luni seară, într-o intervenție la Antena3.

Co-președintele AUR este de părere că partidul său va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidențiale „cu siguranță” și are „o șansă bună de a câștiga fotoliul de președinte al României”, Cine va fi candidatul din partea AUR? „Vom vedea”, a fost răspunsul lui George Simion.

L-ar vrea pe Călin Georgescu

„Domnul Călin Georgescu este un om foarte capabil. Eu am mai spus în spațiul public de nenumărate ori: ne-am bucura în identificarea candidatului comun pe care trebuie să-l aibă forțele patriotice să-l luăm în calcul și pe președintele Academiei, Ioan Aurel Pop. Dar, mă bucur că de azi începând domnul Călin Georgescu a acceptat să fie președinte de onoare al partidului și că reușim să unificăm toate forțele partidului, pentru că vor apărea încă zece partide precum AUR în perioada următoare – unele au apărut – tocmai ca să fragmenteze votul suveranist, votul forței patriotice”, a mai afirmat George Simion, care a negat că va candida la alegerile prezidențiale din anul 2024.

„Nu! Eu am 35 de ani, am tot timpul înainte. Cred că sunt oameni mult mai capabili – eu trebuie să mă pregătesc pentru viitor, pentru viitoarele funcții. Nu țintesc pentru mine să ocup anumite scaune. Sunt oameni cu experiență în viață care au ocupat funcții înalte a instituții internaționale, care pot să reprezinte AUR și să ducă partidul ca primă forță politică și să câștige pentru noi alegerile prezidențiale”, a transmis co-președintele AUR George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here