Florin Cîțu a demisionat din funcția de președinte PNL

Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că a demisionat din funcția de președinte PNL.

Florin Cîțu nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”, a mai declarat Florin Cîțu.

Dacă nu era coaliția guvernamentală cu PSD, Florin Cîțu nu ar fi demisionat de la conducerea PNL, potrivit digi24.ro.

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României. Am spus că sunt măsuri, și dacă eram ascultat astăzi nu aveam aceste probleme, dar sunt măsuri care vor avea efect de bumerang, știm foarte bine că așa se întâmplă. Am corectat, când am preluat guvernare Toți colegii am pornit la drum cu aceleași obiective”, a spus Florin Cîțu.   Florin Cîțu a mai declarat că el a rămas fidel principiilor liberale.

„Întotdeauna să ne păstrăm principiile și valorile liberale și atunci vom fi puternici. În momentul în care abdicăm și ne ducem în spatele populismelor, acelor măsuri doar pentru a avea o liniște…Știți că era un președinte, Ion Iliescu, care voia liniște, atunci veți vedea că lucrurile se vor înrăutăți. Cu colegii mei aș fi vrut o discuție serioasă. Poate le-a lipsit curajul”, spune el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here