VIDEO Firea se războiește cu cutremurul ăl mare. Consolidează tot… pe hârtie

Proces Gabriela Firea Raport Curtea de Conturi 2017 sală polivalentă în Bucureşti avocați Firea se războiește cu cutremurul

Firea se războiește cu cutremurul ăl mare și are plan să consolideze toate clădirile cu risc sesmic 1 din București.

Pentru că nimeni nu o mai laudă pe suprema conducătoare a Bucureștiului, Gabriela Firea, face ce știe mai bine: bilanțuri și conferințe. În rest, realizările ei sunt pe hârtie, sunt în planuri, în lucruri de viitor, și după cum istoria cu ea la cârmă ne-a învățat, nu prea se concretizează.

Dar, Firea vorbește despre clădirile cu risc seismic cu atâta patos, că mai are puțin și face și promisiunea că va reduce cutremurul pentru a nu ne mai deranja.

„Peste 20 de ani de nepăsare au săpat încet dar sigur, iar Bucureștiul s-a degradat până la starea în care se află azi. 351 de clădiri încadrate în clasa I de risc seismic au așteptat 27 de ani consolidarea, însă doar 20 de imobile au avut noroc, deci nici măcar unul pe an! Mi-am propus că până în 2020 să se intervină la toate cele 351 de clădiri încadrate în clasa I de risc seismic”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit ei, după doar 2 ani de mandat, a reușit că 195 de clădiri din categoria RS I să fie în proces de consolidare.

Va prezint în aceste momente tot ce am făcut, împreună cu echipa mea, pentru că Bucureștiul să revină la strălucirea de odinioară. Multe sunt în premieră, veți vedea!”, spune primărița. 

LĂSAȚI UN MESAJ