EXCLUSIV. PSD îi face cadou lui Piedone 54.000 mp lângă parcul Tineretului

Anul trecut, zeci de copaci au fost puși la pământ, deși terenul era spațiu verde. Autorizația a dat-o Cristian Piedone, deși terenul era al Primăriei Capitalei

Aleșii generali ai Capitalei au fost de acord ca primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să primească în administrare un teren de aproape 54.000 de metri pătrați de spațiu verde, care a fost distrus acum un an, chiar cu acordul edilului.

Anul trecut, zeci de copaci au fost puși la pământ, deși terenul era spațiu verde. Autorizația a dat-o Cristian Piedone, deși terenul era al Primăriei Capitalei
Anul trecut, zeci de copaci au fost puși la pământ, deși terenul era spațiu verde

Astfel, deși zona figurează în Planul Urbanistic General ca spațiu verde, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a avizat defișarea terenului și amenajarea lui pentru construirea unui parc de distracții. Asta, deși contractul prin care societatea Blue Ciel a devenit stăpână peste teren, cu acordul șefilor de la Administrația Lacuri parcuri și Agrement București, a fost atacat în instanță de Asociația Salvați Bucureștiul și a fost anulat.

Acum, edilul va deveni administrator al terenului distrus, care se află lângă parcurile Orășelul Copiilor și Tineretului.  Potrivit surselor noastre, edilul a cerut terenul în administrare, iar aleșii PSD au votat săptămâna trecută trecerea lui în custodia Primăriei Sectorului 4, cu condiția ca primarul să suțină PSD la alegerile prezidențiale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.