Elevul care s-a spânzurat a doua zi după ce a dat probele la BAC a obţinut media 9,25

Bacalaureat
Bacalaureat 2019

Absolventul unui liceu din Oradea, care s-a spânzurat a doua zi după ce susţinuse Bacalaureatul, a obţinut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidaţi din liceul pe care îl terminase, transmite Mediafax.

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educaţiei Naţionale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obţinut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Astfel, cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat.

Surse din cadrul sistemului de învăţământ din Bihor au declarat, luni, corespondentului Mediafax, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, şi a avut rezultate bune şi în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. El a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ