Elena Udrea va fi extradată în România: Voi avea un mesaj zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra magistraților

Fostul ministru Elena Udrea va fi extrădată în România, au decis azi magistratii Curtii de Apel de la Sofia.

La plecarea de la Curtea de Apel, Elena Udrea a susținut din nou că au fost făcute presiuni asupra judecătorilor bulgari.” O să am un mesaj zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor. Sută la sută s-au făcut presiuni asupra judecătorilor”, a spus Elena Udrea. Elena Udrea a mai spus că „se pare că nu există justiţie” pentru ea în România sau Bulgaria. ”Cazul meu este de departe cel mai grav de încălcare a drepturilor unui cetățean european, cu cele mai evidente abuzuri. În toate cazurile s-a respins solicitarea României de a trimite în țară. Vă cer să respingeti cererea României și să procedati așa cum au procedat și judecătorii din țările europene la care ne uitam cu admiratie. Ei au respins solicitarile considerând că se încalcă drepturile omului cu conditiile din închisori”, a spus Elena Udrea., potrivit g4media.ro.

Elena Udrea are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”.Udrea este de mai mult de o lună în arest în Bulgaria. O instanță s-a pronunțat deja, în 19 aprilie, în favoarea extrădării. Elena Udrea a făcut contestație, care a fost judecată de Curtea de Apel.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here