Sondaj: Liviu Dragnea este un ciorditor în care poporul nu mai are încredere

Suntem deja în luna februarie și încă nu avem un buget pentru anul în curs și ce nu spune Dragnea când vorbește de banii României este că o să fim mult mai săraci Dragnea scapă de dosarul Referendumul Dragnea este un ciorditor robor gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu cea mai coruptă țară din Europa
gunoiul din piața victoriei modificările Codurilor Penale dragnea tăriceanu

Liderul PSD Liviu Dragnea este un ciorditor în care poporul nu mai are încredere deloc, cel puțin așa reiese din Barometrul Politic Național 2018.

La întrebarea „Care este cuvântul/ expresia care în caracterizează pe Liviu Dragnea”, românii au răspuns deloc surprinzător.

35,2% dintre respondenți îl caracterizează pe Dragnea drept „Penal, ciorditor, condamnat, corupt, furpcios, hoț, infractor” și multe altele.

Pe de altă parte, alți 13,2% în văd pe Dragnea ca fiind un animal politic, alunecos, bandit, cameleonic, comediant șef, compromis, oportunist, ipocrit

Mai sunt alți 11,2% care cred că Liviu Dragnea este deplorabil, bolând, cioban, ciudat, dublicitar și multe alte astfel de cuvinte care nu-i fac deloc cinste.

În schimb, nici 10% dintre români, 9,4% mai exact spun despre acesta că este un bun conducător, a făcut mult bine, acceptabil, adevărat, bun organizator.

Pe de altă parte, doar unul din 70 de români consideră că liderul PSD este un patriot.

Dragnea este un ciorditor în care poporul nu mai are încredere

La întrebarea „Câtă încredere aveți în Liviu Dragnea”, nu mai există televiziune și presă care să-l scoată alb și imaculat pe cel de-al doilea „lider neînfricat și iubit fiu al poporului”. Barometrul Politic Național 2018 arată că Liviu Dragnea și-a pierdut toată încredere pe care poporul o avea în el.

Astfel că, doar unul din 25 de români are încredere „foarte multă” în el, în timp ce 7% au „multă” încredere în Liviu Dragnea.

Tototdată, 19% au puțină încredere, în timp ce grosul românilor, adică undeva la 70% nu au încredere deloc în Liviu Dragnea.

Acesta este cel mai iubit în regiunea de Sud-Est a României unde mai bine de 20% au încredere multă și foarte multă în el, iar în Centru și Vest, are cei mai puțini susținători.

Dacă ne uităm la mediu din care provin susținătorii lui Dragnea, doar 10% dintre bugetari îl văd cu ochi buni, iar două treimi nici nu vor să audă de el. Pe de altă parte, 6% din salariații mediului privat au încredere în Liviu Dragnea

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.