Dragnea, dezvăluiri șoc: Există o înțelegere ca Iohannis să devină premier și România să fie republică parlamentară

Ultimul termen în procesul angajărilor fictive
Foto: Antena 3

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, susține că știa despre o „înţelegere” din septembrie, la care s-a discutat „ca USR să fie scos de la guvernare, ca PSD să facă această alianţă cu PNL, să modifice Constituţia. Totul pentru ca Klaus Iohannis să ajungă premier cu o putere mult mai mare decât are acum un prim-ministru.

„Eu nu ştiu ce negociază ei, că ei nu negociază nimic, ei primesc de la Iohannis mutările în plic, şi PNL, şi PSD, nu au ce să negocieze. Asta e aşa, ca să zică lumea, uite, dom’le, ce negociază. Nu au nicio treabă, nu îi interesează nici ce se întâmplă cu agricultorii, nici ce se întâmplă cu pensiile, ce se întâmplă cu preţurile, cu inflaţia, cu iarna care vine. Am văzut că au o mare problemă, cu modificarea Constituţiei. Brusc, de când au început să se lingă pe unde s-au scuipat, sunt preocupaţi de modificarea Constituţiei”, a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Potrivit lui Dragnea, mai mulți membri ai PSD vor să demisioneze.

”PSD e condus din exterior, ei nu mai au comanda din interior. Sunt marionete. Este foarte grav pentru marea masă. Au 40% în sondaj, nu contest asta. Îi înțeleg pe toți cei din PSD care vor să plece. Foarte mulți. Consideră că vor fi considerați complici pentru direcția dezintegrată a PSD care va fi în următoarea perioadă”, a spus Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here