Dispeceratul Bunului Simț: Fundația „Din suflet, Pentru suflet” salubrizează și deratizează gratuit zonele insalubre din Sectorul 6

SufletZeci de voluntari ai Fundației „Din Suflet, pentru Suflet” au deratizat, împreună cu o firmă de specialitate, și au igenizat mai multe străzi și subsolurile blocurilor din perimetrul delimitat de străzile Aleea Lunca Siretului, Aleea Câmpul cu Flori şi B-dul Timişoara, din cartierul Drumul Taberei.

„Ne-am deplasat la faţa locului, pentru a-i sprijini în rezolvarea celor semnalate. Cu susţinerea voluntarilor Fundaţiei şi beneficiind de sprijinul unei societăţi ce are obiect de activitate deratizarea şi dezinsecţia, am reuşit igienizăm subsolurile, scările de bloc şi ghenele de gunoi. Totodată, am salubrizat locurile de joacă şi spaţiile verzi din jurul imobilelor şi am discutat cu cetăţenii despre modul în care îşi doresc fie realizată amenajarea domeniului public din zona în care locuiesc”, a explicat președintele Fundației, Ștefan Florescu.Suflet

Locuitorii care au acerut ajutorul Fundației şi-au exprimat nemulţumirea faţă de lipsa de implicare a Autorităţii Locale Sector 6, care rămâne indiferenţă la orice solicitare înaintată de către reprezentanţii asociaţiilor de proprietari. Din Suflet, Pentru Suflet, nouă ne pasă! Rămânem în teritoriu şi răspundem prompt tuturor solicitărilor, dovedind în continuare , dacă se vrea, iată se poate!

Aceeași acțiune a avut loc zilele trecute și pe străzile Drumul Taberei nr. 40, 79, 81 şi 83. „Noi vom continuă acţionăm promt, de fiecare dată, şi vom dovedi în continuare , dacă se vrea, iată se poate!”, a mai precizat Stefan Florescu.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here