Diana Șoșoacă, chemată să dea socoteală după scandalul cu jurnalista italiană Lucia Goracci

Senatoare Diana Șoșoacă este citată joi la Parchetul General, potrivit stiripesurse.ro. Dacă nu se va prezenta, Diana Șoșoacă va fi adusă cu mandat. Senatoarea trebuie să dea explicații după scandalul cu jurnalista italiană Lucia Goracci.

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei, este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj.

El a fost chemat săptămâna trecută la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Soțul senatoarei a fost anunţat că a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile. El este urmărit penal pentru ultraj.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”,  a comunicat Parchetul.

Diana Şoşoacă a fost luni, în faţa Parchetului, împreună cu mai mulţi susţinători. Ei au avut altercaţii cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here