Diana Șoșoacă, amendată pentru că nu a purtat mască!

Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24
Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24

Diana Șoșoacă a fost amendată pentru că nu a respectat legea și nu a purtat mască în clădirea Senatului. Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat la 112 în luna noiembrie de la tribuna Senatului și a reclamat că Diana Șoșoacă nu purta masca.

Diana Șoșoacă a fost amendată cu 500 de lei pentru că a refuzat să poarte masca în clădirea Senatului, potrivit digi24.ro.

Ea a fost reclamată la 112 pentru că nu-și pune masca. Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat la numărul de urgență în timp ce se află la tribuna Senatului. Ea a reclamat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă că refuză să poarte masca de protecție la ședința de plen.

Nicoleta Pauliuc i-a cerut Alinei Gorghiu să aplice regulamentul și să ceară senatorilor să poate corect masca de protecție. Gorghiu a spus că persoană care nu poartă mască nu va vorbi de la tribună, „știind că încalcă legea”.

Senatoarea a sunat apoi la 112 chiar de la tribuna Senatului. Ea a solicitat intervenția poliției. Un polițist a ajuns la Senat. Diana Șoșoacă și-a pus o vizieră.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.