Cum a fost prinsă  Elena Udrea de polițiștii bulgari

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, în vama Kulata. Ea nu a reusit să treacă în Grecia., fiind reținută de polițiștii bulgari.. Fostul ministru a fost găsită în compania unui bărbat.

Va urma procedura de extrădare, fiind emis un mandat european de arestare emis pe numele ei, care va fi trimis în Bulgaria. Ministerul Justiției va colabora Ministerul Justiției din Bulgaria, să-i fie confirmat mandatul la instanță. Cel mai probabil Elena Udrea va fi arestată pentru 30 de zile acolo și apoi se va merge pe procedură de extrădare.

Nu este prima dată când Elena Udrea fuge din țară înainte să-și afle condamnarea. Ea nu avea nicio măsură preventivă pe numele ei, nici măcar control judiciar ca să nu părăsească țara, așa cum a ceru DNA. Magistrații de la Curtea de Apel București și de la ICCJ au respins cererea procurorilor anti-corupție, potrivit observatornews.ro.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, dar a dispărut din nou înainte să primească sentinţa. Udrea a fost găsit vinovată pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here