Cristian Preda: partidul preluat de Marian Vanghelie a strâns semnături pentru Teodor Meleşcanu

Maria Grapini pe lista PSD alegeri europarlamentare 2019

MeleşcanuPartidul Dreptăţii Sociale, al cărui preşedinte a devenit primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este cel care a strâns semnături pentru campania prezidenţială a lui Teodor Meleşcanu, aminteşte eurodeputatul PPE Cristian Preda.

„Văd că nimeni nu a notat că partidul în fruntea căruia s-a așezat M. Vanghelie e cel care a strâns semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui T. Meleșcanu. Așa că notez eu aici, pentru a sprijini presa și opinia luminată”, a scris Preda pe Facebook.

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat joi că preia conducerea Partidului Dreptăţii Sociale. Marian Vanghelie a evitat să dea un răspuns referitor la o posibilă candidatură a sa la Primăria Sectorului 5, lăsând să se înţeleagă că ar putea candida chiar la Primăria Capitalei. „Nu vreţi un moment tipic cu şapte candidaturi? Să explodeze doamna Firea”, a adăugat el.

Întrebat dacă a vorbit cu Mircea Geoană, Marian Vanghelie a spus: „Cine e dl Geoană? (…) În ziua când dl Geoană s-a dus la DNA, noi dimineaţă ieşeam de la arest. (…) Ştiţi ce mi-au spus miliţienii de acolo, care au o vechime? A avut dreptate bătrânul ce a zis. Restul deduceţi dumneavoastră”. Întrebat dacă „bătrânul” este Ion Iliescu, Vanghelie a confirmat că afirmaţia sa l-a vizat pe acesta. Cu ani în urmă, Ion Iliescu l-a catalogatpe Mircea Geoană drept „un prostănac”.

LĂSAȚI UN MESAJ