Cristian Petrescu: „Robert Negoiță este șantajabil”

Petrescu
Cristian Petrescuacuză PNL de cârdășie cu „primarul penal” Robert Negoiță
Petrescu
Negoță este șantajabil, afirmă Petrescu

Candidatul partidului „Mișcarea populară” la Primăria sectorului 3, Cristian Petrescu, afirmă că evenimentele recente arată că Robert Negoiță este șantajabil, acesta fiind și motivul pentru care s-a retras de la conducerea PSD.

Cristian Petrescu consideră că modul în care Negoiță a dat înapoi după fiecare pas curajos pe care l-a făcut arată că fostul lider al PSD este ușor șantajabil. Castelul de nisip construit de Robert Negoiță începe să se năruie. Astăzi, a pierdut conducerea PSD București, iar pe 5 iunie va pierde Primăria Sectorului 3. Rizea l-a schimbat din funcție pe Negoiță cu amenințarea unor înregistrări. Cât de expus șantajului este primarul Sectorului 3? A anunțat că va candida împotriva lui Liviu Dragnea, dar în urma unui telefon s-a retras! Ce înregistrări dețin liderii PSD cu Robert Negoiță? Câte din firmele care apar în Raportul Curții de Conturi a României câștigă contracte cu Primăria Sectorului 3 în baza acelor înregistrări?, a întrebat Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, candidatul MP la Primăria Sectorului 3.

În opinia liderului Mișcării populare, „«Capo di tutti capi», Liviu Dragnea, l-a decapitat pe Robert Negoiță de la șefia organizației București în urma șantajelor și înregistrărilor «XXX» cu primarul Municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală. Rizea, șeful Organizatiei Sectorului 5, a fost suspendat în urma șantajelor și înregistrărilor promise împotriva lui Negoiță. Așa funcționează PSD: șantaje, înregistrări, amenințări. PSD, prin legea «Big Brother Dragnea», își dorește să țină sub control fiecare om ce are curajul să-i critice, după modelul șantajelor folosite în interiorul partidului”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ