Corupţie la Permise Auto Teleorman: Şefi, săltaţi după ce au fost prinşi că luau şpagă de la şoferi

Fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman Stelian Lupu este cercetat într-un dosar de luare de mită. În același dosar, alți doi ofițeri sunt cercetați pentru luare de mită.

Măsura privind controlul judiciar a intrat în vigoare joi, a anunțat DNA.

La data faptelor șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V) Teleorman, este bănuit de 7 infracțiuni de luare de mită. Anterior în același dosar, alți doi ofițeri care ocupau funcții de conducere la S.P.C.R.P.C.I.V au fost acuzați de luare de mită.

Bani pentru traseu

Potrivit procurorilor, în perioada 2020 – august 2021, cei trei inculpați ar fi primit direct sau prin intermediar, de la mai multe persoane, diferite sume de bani și bunuri care nu li se cuveneau, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu, printre care sunt promovarea unor candidați la proba practică din cadrul examenului pentru obținerea permisului de conducere și înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.