Cîțu a decis ce va face cu cadrele medicale care refuză vaccinarea

Noul coronavirus

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că, în ceea ce priveşte vaccinarea personalului medical, există propunerea ca cei care nu doresc să se vaccineze să fie testaţi anti-COVID şi să suporte costul testelor.

El a răspuns astfel întrebat dacă Executivul ia în calcul măsura obligativităţii imunizării anti-COVID în rândul cadrelor medicale sau a angajaţilor care se ocupă de îngrijirea bătrânilor, pornind de la anunţul făcut de autorităţile din Franţa şi Grecia potrivit căruia vaccinarea va fi obligatorie pentru personalul din sistemul de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Românii din Franța se pregătesc de noi restricții, cei din Anglia de relaxări. Macron anunță vaccinare obligatorie pentru unii angajați

Rata mică de infectare

„În primul rând, România are astăzi cea mai mică rată de infectare din Europa, deci începem cu partea pozitivă. În ceea ce priveşte vaccinarea în rândul personalului medical, ştiţi foarte bine că există propunerea că să fie testaţi cei care nu vor să se vaccineze şi să plătească pentru teste. Asta este propunerea pe care am făcut-o pentru Ministerul Sănătăţii”, a declarat Florin Cîţu, marţi, la Palatul Victoria.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. O sa ne lase și fara medici după cum au distrus și economia.Halal guvernare,parlament și președinte.Ii plătim pe toți că să ne trădeze și să facă praf totul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here