Circ în Parlament. PNL a sunat la 112: Şoşoacă, reclamată că nu poartă mască!

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat luni la numărul de urgențe 112 pentru a reclama faptul că senatoarea independentă Diana Șoșoacă nu poartă mască de protecție în sala de plen.

CITEŞTE ŞI: Diana Șoșoacă a declarat război Poliției după ce a fost amendată. Ea nu a purtat mască la ziua de naștere a soțului său

În timpul ședinței de plen de luni a Senatului, președintele de ședință, Alina Gorghiu, i-a cerut senatoarei Diana Șoșoacă, prezentă în sală, să își pună mască de protecție așa cum impune legea în spații închise. „Dat fiind faptul ca dispoziile legale sunt clare, va rog sa va conformati normelor legale in vigoare”, i-a cerut Gorghiu lui Șoșoacă.

Senatoarea independentă nu și-a pus mască de protecție, moment în care senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, a venit la tribună și a sunat la 112.

Nerespectarea legii

„Daca nu va conformati legii, dati-mi voie stimati colegi sa apelez la institutiile statului pentru ca prin astfel de atitudini instigati la nerespectarea legii”, a zis Pauliuc. Senatoarea a vorbit apoi cu un operator 112 caruia i-a cerut trimiterea unei echipe in Parlament pentru a constata nerespectarea legii 55/2020.

„E un gest pe care il aplaud la scena deschisa. Nu putem sa ne lasam calcati in picioare de un personaj are nu respecta legea”, a zis Gorghiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here