luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu spune că viziunea PSD privind guvernarea se referă la „dezvoltare prin...

Ciolacu spune că viziunea PSD privind guvernarea se referă la „dezvoltare prin patriotism economic”

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că „viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic”.

„Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiţii şi producţie aici, în România! 19 proiecte de investiţii în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanţelor (HG 807). Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie şi peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, a scris Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderului PSD, acestea vor contribui la „dezvoltarea unor industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcţii, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activităţi de asistenţă spitalicească şi fabricarea produselor din cauciuc”.

„Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele trei mari obiective ale guvernării: 1. creştere economică prin producţie şi investiţii în România; 2. stoparea creşterii preţurilor şi refacerea puterii de cumpărare; 3. crearea de locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite. Am promis că vom trece de la economia bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe producţie aici, în România. În 2023 şi 2024 vom întoarce în economie şi pentru populaţie 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în timpul guvernărilor anterioare”, mai precizează Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...