Ciolacu, după înjurăturile tinerilor liberali la adresa PSD: Mi s-a propus să trimitem flori la toate mamele liderilor peneliști

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că i s-a propus de către liderul tinerilor PSD să trimită flori mamelor de lideri PNL, ca reacție la înjurăturile tinerilor liberali la adresa PSD.

„Președintele tinerilor pesediști mi-a propus, astăzi, după apariția acestor imagini să trimită flori la toate mamele liderilor peneliști, atât de la nivel central cât și din țară. Mi se pare un răspuns corect din partea președintelui și-l felicit pentru această propunere. Astfel de lucruri nu duc la o construcție, afectează, e normal. Afectează în primul rând emoțional o coaliție. E un derapaj. M-aș fi așteptat la niște scuze publice, nu neapărat față de pesediști, a conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăși și acest moment.

Nu înseamnă că întoarcem și celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcționează. Am avut o discuție cu domnul Ciucă și nu vă ascund sub nicio formă că, la primele imagini, era foarte afectat de întâmplări. Își cerea chiar dânsul scuze, lucru care nu era cazul, că nu a comis dânsul ceva”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here