Mircea Drăghici își retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor

trezorierul psd, mircea draghici candidatura pentru funcţia de ministru

Mircea Drăghici își retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a anunțat politicianul pe pagina sa de Facebook.

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă şi perseverenţă, dar şi cu sacrificii. Am fost dintotdeauna şi voi rămâne un om de echipă şi vreau să mulţumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere şi susţinere. Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiţii şi cu o strategie coerentă şi sustenabilă şi pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziţia colegilor sprijinul şi experienţa, indiferent de poziţia sau funcţia în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor şi a ţării, unde nicio miză personală nu îşi are locul”, a scris Mircea Drăghici, pe Facebook.

Anunțul acestuia vine după ce la începutul săptămânii Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi retrage candidatura la funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Drăghici și Vasilescu sunt ultimele propuneri pe care PSD le-a avut pentru porturile de ministri la Dezvoltare și transporturi. Din noiembrie, propunerile PSD au fost respinse rtând pe rând de președintele Klaus Iohannis.

Președintele preciza, la începutul anului, că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor: „Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru, fiindcă aici avem şi argumente de legalitate, dar avem şi argumente de oportunitate. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here