Campion român de parașutism, mort în Polonia

Sorin Constantin Eduard
Sorin Constantin Eduard

Un campion român de parașutism a murit în timpului unui antrenament. Sorin Constantin Enghel, comandantul Aeroclubului Teritorial Iași, era în Polonia și se pregătea pentru stabilirea unui nou record european.

 El era instructor de parașutism de cel mai înalt nivel, având la activ peste 3.600 de salturi. Autoritățile poloneze cercetează împrejurările producerii accidentului, potrivit digi24.ro.

„Colegul și prietenul nostru Sorin Constantin E. s-a stins astăzi din viață într-un tragic accident de parașutism, în Polonia, unde se antrena pentru a pune voalura tricoloră într-o formație care intenționa să stabilească un nou record european. Comandant al Aeroclubului Teritorial Iași, instructor de parașutism cu toate calificările și o experiență de peste 3600 de salturi, coordonatorul Lotului Național de Parașutism – lucru relativ pe cupola, unul dintre membrii fondatori ai formației demonstrative Blue Wings, a fost mereu un model de profesionalism pentru toți cei din jur.
Orice comentarii sunt inutile, sunt cercetări în desfășurare realizate de instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!” este mesajul postat de George Rorau, președintele Federației Aeronautice Române.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here