Bugetul va fi votat în Parlament de abia vineri 15 februarie

restrângerea folosirii OUG Minoritățile vor restrângerea folosirii OUG și mai mult decât a fost propusă la referendum pe motiv că OUG-ul este un instrument foarte puternic abrogarea Ordonanței 114 PSD se laudă cu nesimțire PMP a pregătit pentru astăzi, când e data limită a depunerii, aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului Bugetul va fi votat în Parlament Bugetul marilor necunoscute graţiere mascată Instabilitatea fiscală parlament circ - doar boii sunt consecvenți

Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 vor fi votate în Parlament de abia vineri, pe 15 februarie, potrivit calendarului stabilit de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Parlamentarii vor putea depune amendamente până luni, la ora 12.00. Comisiile permanente se vor reuni luni, de la ora 15.00, pentru avizarea proiectelor şi în acelaşi timp vor lucra şi comisiile pentru buget, care urmează să întocmească raportul de fond până miercuri la ora 15.00.

Dezbaterile în plenul Parlamentului asupra proiectului de buget vor începe miercuri de la ora 15.00 iar votul final este programat vineri.

Ieri, Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019. După ședința de Guvern, ministrul Finanțelor a anunţat că proiectul de buget este fundamentat pe o creştere economică de 5,5%, ceea ce înseamnă o valoare a Produsului Intern Brut de 1.022,5 miliarde lei. Deficitul bugetar a fost stabilit la 2,55% din PIB.

LĂSAȚI UN MESAJ