Bărbat care arunca cu șampanii scumpe pe geam în Mamaia, căutat de Poliție

Poliţia Constanța a anunțat miercuri că face cercetări după ce în mediul online au apărut mai multor clipuri în care se vede cum sunt aruncate diverse obiecte în trecători de la balconul unui imobil din Mamaia.

În imaginile ajunse virale se vede cum un bărbat aruncă de la balconul imobilului în care era cazat, la Mamaia, cu un scaun într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini.

Era să rănească două fete

Într-un alt clip video, se vede cum bărbatul aruncă de la balcon cu sticlă spre două fete care mergeau pe stradă.

De asemenea, autorul clipurilor, care ar fi un bărbat din București, a oprit pe stradă mai multe femei cu bebeluși în brațe, spunându-le că le dă 2.000 de lei, dacă își omoară copiii, scrie Replica Online.

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here