Avertismentul Poliției Române pentru cei vor să plece pe 1 Mai la mare

Deplasarea la mare pe 1 Mai, interzisa, sursa: Politia Romana
Deplasarea la mare pe 1 Mai, interzisa, sursa: Politia Romana

Poliția Română a transmis un avertisment pentru cei care intenționau să plece la mare pe 1 Mai. „Tradiţionalul sejur la mare NU este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare”, a anunțat Poliția Română, pe Facebook.

„Tradiționalul sejur la mare NU este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneți acasă! Polițiștii acționează în Gara de Nord, în trenuri și stații de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă”,  a transmis Poliția Română, pe Facebook.

Și ministrul Marcel Vela a informat că, în perioada 1 Mai, este important să păstrăm regulile impuse de ordonanțele militate și să „nu ieșim la plajă, chefuri sau grătare”.

„Dacă de 1 mai lumea merge la plajă, nu respectă distanțarea socială și până în 15 mai se vor înregistra creșteri de cazuri, atunci nu vor fi scenarii discutate într-o variantă optimistă”, a declarat Vela, la Digi 24.

Marcel Vela avertizează că starea de urgență ar putea fi înlocuită cu o stare de alertă, dacă nu avem un comportament corect zilele acestea.

Filtre de poliție de 1 Mai

Zeci de mii de poliţişti, militari, poliţişti locali şi jandarmi vor fi organizaţi în filtre speciale pentru a se asigura că restricţiile în vigoare sunt respectate, a anunțat MAI.

Pe lângă cei 36.000 de oameni ai legii care sunt deja pe teren, de 1 mai efectivele vor fi suplimentate cu încă 1.500 de persoane.

Filtrele de poliţie vor împânzi toată ţara şi mai ales drumurile spre munte şi mare.

Efective importante vor fi la intrarea pe Autostrada soarelui, la intrarea pe vechiul drum spre mare, pe DN1, pe autostrada A3 şi autostrada A1.

Marcel Vela avertizează că starea de urgență ar putea fi înlocuită cu o stare de alertă, dacă de 1 Mai nu sunt respectate regulile

Primul oraș din România care interzice circulația mașinilor pe 1 și 2 mai, de frica COVID-19

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here