Autobaza RATB Titan, în atenția procurorilor. Doi directori și mai mulți angajați, suspectați de furt de motorină

RATBMai multe percheziţii au loc la autobaza  RATB Titan, dar şi la locuinţele unor angajaţi ai regiei suspectaţi că au furat cantităţi însemnate de motorină. Printre persoanele vizate se află şi doi directori ai instituţiei, directorul autobazei Titan a RATB şi directorul de exploatare tehnică.

Potrivit Poliţiei Capitalei, aproximativ 70 de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa şi pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi furt.

Persoanele suspectate în acest caz sunt angajaţi ai unei autobaze RATB din Bucureşti, care ar fi sustras cantităţi însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu.

Potrivit polițiștilor între persoanele vizate se numără şi directorul autobazei Titan a RATB şi directorul de exploatare tehnică. RATB nu este la primul incident de acest gen. Și anii trecuți mai mulți angajați ai regiei au fost anchetați, după ce în vestiarele lor au fost descoperite canistre de motorină.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here