Atac armat la Baia Mare: Atacatorul, de negăsit

Un incident foarte grav s-a petrecut seara trecută pe o stradă în zona centrală a municipiului Baia Mare. Un individ a început să tragă, cu un pistol, asupra pasagerilor dintr-un vehicul aflat la un semafor.

CITEŞTE ŞI:

Pasagerii din mașina atacată, doi tineri, au trecut prin momente de groază, mai ales că unul dintre proiectile a spart un geam lateral. Poliția, chemată la fața locului, a început o anchetă.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, la un semafor de pe o stradă din zona Pieței Revoluției din municipiul Baia Mare. Un individ care a rămas, până la această oră, necunoscut a deschis focul cu un pistol asupra unui vechicul BMW în care se aflau doi tineri, șoferul și o pasageră.

Cei doi nu au fost atinși de proiectile, însă au trecut prin momente de groază, mai ales că unul dintre proiectile a spart unul din geamurile laterale ale BMW-ului.

Atacatorul a deschis focul

Poliția a fost sesizată la numărul de urgență 112, iar mai multe echipaje și-au făcut apariția la locul incidentului, împreună cu criminaliștii. În urma verificărilor s-a constatat că arma folosită în atac nu a fost letală, ci un pistol de tip Airsoft, cu bile.

Polițiștii nu cunosc identitatea atacatorului și nici motivele pentru care acesta a deschis focul împotriva autovehiculului în care se aflau cei doi. Polițiștii au aflat doar că atacatorul a deschis focul adăpostit într-un din blocurile din jurul intersecției.

Șoferul autoturismului a declarat pentru pentru baiamaretv.ro că nu este prima oară a fost victima unui astfel de atac. În urmă cu mai multe zile, a declarat acesta, în aceeași intersecție, posibil același individ, a deschis focul asupra BMW-ului său, fără însă a provoca alte pagube decât o zgârietură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.